O nama

Bimont uređenje interijera d.o.o. - Petrinja. Bavimo se uređenjem interijera, izmjerom prostora, idejnim rješenjima, izradom i montažom svih vrsta drvenog namještaja.

Izrađujemo namještaj za kupaonice, kuhinje, dnevne, dječje i spavače sobe, te sve ostale prostorije po potrebi. Preuzimamo projekte vezane za privatne ili poslovne prostore. Za izradu vašeg namještaja koristimo vrhunske BLUM okove poznate po kvaliteti i dugotrajnosti. Materijali koje koristimo za izradu namještaja su razne varijante iverala, puno drvo i aluminij. Osim izrade, dostave i montaže našeg namještaja, nudimo vam i uslugu montaže vašeg namještaja te restauraciju (popravke) starog namještaja. U dodatne usluge spadaju prijevoz roba i ljudi, nabava kućanskih aparata, te nabava i ugradnja kliznih stijena i vrata. Sve naše usluge pružamo na području cijele Hrvatske, a po potrebi i šire. 

Opis projekta

Naziv projekta: Ulaganje u nabavu strojeva za proizvodnju namještaja
Naziv korisnika: Bimont uređenje interijera d.o.o. za usluge

Kratki opis projekta (operacije): Predmetni projekt obuhvaća nabavu kanterice, ručne kanterice i ručne glodalice. Sve navedeno neophodno je u svakodnevnom poslovanju tvrtke, kod obrade drva i izrade namještaja, čime se tvrtka prvenstveno bavi. Realizacijom predmetnog projekta, tvrtka Bimont uređenje interijera j.d.o.o. će značajno unaprijediti i modernizirati svoju proizvodnju te povećati proizvodne kapacitete. Realizacijom predmetnog projekta smanjit će se trošak vremena po jedinici rada i financijski troškovi, zbog nabave strojeva najnovije generacije, koji su znatno štedljiviji od postojećih i troše manje energije za rad. S modernizacijom i povećanjem proizvodnih kapaciteta povećat će se postojeća razina konkurentnosti i tržišnog udjela, a stvorit će se i uvjeti za daljnji rast i širenje tvrtke i u budućnosti.

Ciljevi i očekivani rezultati projekta (operacije): ⦁ povećanje prihoda od prodaje za 11% u godini m+2 u odnosu na 2021. godinu ⦁ očuvanje svih postojećih radnih mjesta u godini m+2 u odnosu na 2021. godinu ⦁ porast zapošljavanja u godini m+2 u odnosu na 2021. godinu za 1 novog djelatnika.

Ukupna vrijednost projekta: 42.136,83 EUR

EU sufinanciranje projekta: 29.921,86 EUR

Razdoblje provedbe projekta: 14. lipnja 2022. do 31. prosinca 2023.

Kontakt osobe za više informacija: Željko bistrički, direktor, mob.: 091/606-3300, e-mail: info@bimont.hr
www.strukturnifondovi.hr konkurentnost i kohezija: https://opzo-opkk.hr/

© Copyright 2024 -Bimont uređenje interijera d.o.o.
Sva prava pridržana.
OIB: 12102084147 MBS: 92551335
U 2021. unaprijedili smo naše proizvodne procese i povećali konkurentnost ulaganjem u nove strojeve i opremu u suradnji s HAMAG BICRO kroz program „ESIF financijski instrumenti.“
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram